El Mercat de la Vall inclourà un espai per a infants

La fira d'artesania creativa, art i productes agroalimentaris retorna el dissabte al Centre Històric

Darrer dia del Mercat de la Vall.E.C

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital recupera el Mercat de la Vall dissabte amb un espai per a infants com a novetat, segons informa el comú en nota de premsa, on els participants podran jugar a fer de paradistes. La mostra d'artesania creativa, art i productes agroalimentaris se celebrarà cada primer dissabte de mes fins a l'octubre al Centre Històric.

El mercat obrirà de les 11 del matí a les 20 del vespre i oferirà de nou tallers a les tardes, després de dos anys sense poder fer-nea causa dela pandèmia. L'espai per als infants serà de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores. D'altra banda, a partir de les 17 de la tarda es faran tallers gratuïts de joieria artesanal amb paper, d'elaboració d'embolcalls naturals amb cera d'abella o activitats dequimigrames.

El comú informa que entre les 11 i les 14 hores i per compres superiors als 10 euros els visitants rebran un vermut de regal als establiments col·laboradors.

La mostra es repetirà el 4 de juny, el 2 de juliol i el 6 i 7 d'agost coincidint amb la Festa major i amb un horari més ampli.Finalment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 3 de setembre i l'1 d'octubre.

tracking