Jornada sobre el turisme sostenible i el canvi climàtic

L’acte tindrà lloc el 30 de maig al Centre Cultural i de Congressos

Majoral, ahir en la presentació de la jornada.COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú, amb la col·laboració de Ràdio Ser Andorra, organitza Un món millor, una primera jornada per debatre les iniciatives ambientals més innovadores i veure de quina manera els ciutadans, les empreses i les organitzacions privades i públiques poden contribuir a fer un món més sostenible. Aquesta jornada es durà a terme dilluns 30 de maig entre les nou del matí i la una del migdia al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

La jornada estarà dividia en dos blocs. En el primer es tractarà el canvi climàtic. La discussió se centrarà en les zones més vulnerables de l’entorn. La segona part estarà orientada al turisme sostenible i a l’ecoturisme.

La voluntat és que la jornada sigui de perfil tècnic però també divulgatiu i, per tant, està oberta a tota la població en general, no tan sols als especialistes. Hi haurà nou ponents: el científic i divulgador espanyol Fernando Valladares, la directora general de Tarannà Viajes, Felisa Palacio, l’ornitòleg i naturalista, Jordi Sargatal, el director d’Andorra Recerca i Innovació, Marc Pons, l’empresària especialitzada en ecoturisme Lucía Castaño, l’enginyera i directora executiva del pla de gestió de la vall del Madriu-Perafita-Claror, Susanna Simón, l’organitzador d’itineraris mindfulnesss Víctor Martín, l’enginyer especialista en auditoria Xavier Tomàs, coordinador de l’etiqueta Label Biosphere Andorra, i la propietària d’Epic Andorra, Eli Olivé.

tracking