El comú treu a subhasta una parcel·la al Pas per 220.000 euros

La corporació embellirà el carrer i hi ordenarà els diversos serveis que hi ha

Parcel·la que sortirà a subhasta.Comú d'Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú ha tret a subhasta la parcel·la de 95 metres quadrats situada al número 36 del carrer de la Solana del Pas de la Casa, segons consta al BOPA d’ahir. L’objectiu de la corporació és millorar aquest tram de carrer, on actualment no hi ha voravia.

A la parcel·la hi ha una estació transformadora de Sercensa d’una superfície de 42,77 metres quadrats, que el comú es compromet a fer treure en el termini màxim d’un any i mig a partir de la data de l’establiment del contracte de cens emfitèutic, i un espai per a contenidors d’escombraries. Un cop s’hagi subhastat l’espai el comú embellirà el carrer i hi ordenarà els diferents serveis que s’hi ubiquen.

La subhasta es farà al comú a dos quarts de deu del matí i el preu de sortida serà de 220.000 euros. Les dites no podran ser inferiors a 10.000 euros i el lot s’adjudicarà al millor postor que almenys hagi formulat la dita que iguali el preu de sortida més 10.000 euros. És a dir, 230.000 euros.

Tota persona interessada a participar en la subhasta podrà examinar l’immoble i les seves característiques, concretant dia i hora de visita amb el departament d’administració de la corporació.

La mesa de la subhasta està composta per la cònsol major, Laura Mas, que en serà la presidenta, un representant de la intervenció comunal, el secretari general del comú, que aixecarà acta de la subhasta, i el director del departament d’Administració. En cas que la subhasta quedi deserta no se n’efectuarà una altra.

En el moment en què la presidenta de la mesa adjudiqui el bé objecte de la subhasta se’n produirà una adjudicació provisional, condicionada al fet que l’adjudicatari aboni en aquell moment l’import del 5% de l’import de l’adjudicació, mitjançant un xec lliurat contra una entitat bancària del Principat d’Andorra.

Totes les despeses, les gestions derivades del cens emfitèutic i tributs derivats de la subhasta en els quals l’adjudicatari sigui obligat tributari seran a càrrec de l’adquirent.

tracking