Satisfacció dels expositors a la Fira del vehicle d'ocasió

Majoral destaca l’augment de la demanda per les autocaravanes

Cotxes exposats ahir a la Borda Huguet.comú de sant julià de lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap de setmana mogut a la parròquia de Sant Julià de Lòria, on s’han celebrat tres fires al llarg dels dos dies –la Fira d'Outlet, la Fira del vehicle d’ocasió i d’autocaravanes i la Ruta de la tapa– que han aportat forta afluència de gent a la parròquia. Així ho va explicar el cònsol major, Josep Majoral, ahir a la tarda en les declaracions davant la premsa per fer balanç de la Fira del vehicle d’ocasió i d’autocaravanes. En aquest sentit, Majoral va indicar que ahir “el temps ha acompanyat més que ahir i això ha aportat més gent”. Així mateix, Majoral va afegir que “ha estat un èxit en el sentit que la gent baixa a la parròquia expressament per l’activitat que s’hi està fent”.

Pel que fa a la Fira del vehicle d’ocasió i d’autocaravanes, el cònsol major va explicar que “tots els expositors han venut vehicles i en molts altres hi ha hagut el compromís de la compra”. La fira va comptar amb 12 estands, cadascun amb més de 200 vehicles exposats. En aquesta línia, Majoral va acceptar que s’ha vist un augment dels preus dels vehicles. “Com a comú no entrem amb els preus, cada concessionari fa i regula el que ha de fer amb els preus, però és evident que el món del vehicle avui pateix pel que fa al vehicle nou a causa de la fabricació i els components”. Majoral va afegir que hi ha llistes d’espera de més d’un any i mig per un vehicle nou: “Per tant, una fira com aquesta pren més sentit que mai.”

Pel que fa a la possibilitat de repetir en la pròxima edició l’emplaçament de la fira, el comú va indicar que l’any que ve “s’hauran de veure les intencions de la propietat” dels terrenys de la Borda Huguet.

tracking