Festival Audiovisual d'Andorra

Tres curtmetratges d'andorrans participen en el festival Ull Nu

La novena edició del certamen tindrà lloc del 25 al 29 de maig i compta amb la participació de 242 curts i 34 llargmetratges

Presentació festival Ull NuUll Nu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres curtmetratges d'artistes andorrans participen en el festival Ull Nu, dins del Festival Audiovisual d'Andorra, segons han informat en la presentació del programa del certamen el conseller de Joventut del comú d'Andorra la Vella,AlainCabanes, i el director del festival, Hèctor Mas. L'esdeveniment tindrà lloc entre el 25 i el 29 de maig i compta amb la participació de 21 curtmetratges i 34 llargmetratges.

L'organització s'ha marcat el repte de diversificar "encara més" els esdeveniments i fer accions que serveixin per "acostar a un públic més ampli tot un ventall de propostes innovadores, mostrant les tendències audiovisuals del moment". Així, el festival comptarà amb instal·lacions artístiques a l'aire lliure, realitat augmentada, una exposició sobre els NFT, una sessió escolar, tallers, xerrades, concerts i el concurs de curtmetratges i llargmetratges, el festival Ull Nu.

El director del certamen ha destacat l'alt nombre de participants, 242 curtmetratges, dels quals se n'han seleccionat 21, i 34 llargmetratges, dels quals n'opten a premi tres. Mas també ha apuntat que el fet que tres curtmetratges siguin d'artistes d'Andorra "demostra el bon estat de salut del sector audiovisual del país".

tracking