L'Andoflora tindrà 25 parades de jardineria, floristeria i decoració

El mercat de la planta i la flor se celebrarà del 20 al 22 de maig a les Fontetes amb més d'una vintena d'activitats

Presentació de l'AndofloraComú de la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fira mercat de la planta i la flor,Andoflora, comptarà amb 25 parades de jardineria, floristeria i decoració i més d'una vintena d'activitats complementàries, segons ha informat el comú de la Massana avui en roda de premsa. La 28a edició de l'esdeveniment, que té com a protagonista el cor i el color vermell, se celebrarà del 20 al 22 de maig a les Fontetes i s'inaugurarà amb una actuació de dansa. "La filosofia és combinar lafiramercat amb accions que apropin la cultura al poble, fent sortir les entitats al carrer, com l'Escola de Música, que traurà els instruments a la plaça perquè tothom pugui provar-los", haexplicatel conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, GuillemForné.

Entre els espectacles que s'oferiran, hi ha exhibicions dels grups avançats de l'escola Líquiddansa, una coreografia de les padrines de la Massana, un espectacle infantil i una exhibició del Club Heura a la plaça del Quart.Tanmateix, s'oferiran concerts de MartaDallerès, un concert d'orgue dels professors de l'Institut de Música de la capital, la sopranoJonainaSalvadço, el Cor de Rock d'Andorra, laGrossbandi la Coral la Nota de Mataró.

D'altra banda, la programació de l'Andoflora preveu tallers de la cerimònia del te, de papiroflèxia, l'exposició Floralab i l'espai d'intercanvi d'esqueixos. A més, la Capsa Espais de Creació ha convocat un concurs obert dirigit als joves artistes , els treballs dels quals es podran veure al mercat.

tracking