La capital destina 480.000 euros en entitats esportives

El comú incrementa un 7,5% els ajuts que es podran sol·licitar fins el 29 de setembre

Alain CabanesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella destina 435.375 euros, una partida que s'incrementa un 7,5% respecte al 2021, a la nova convocatòria de subvencions per a la temporada 2022-2023 per donar suport a les entitats querealitzenactivitats esportives a la capital, segons informa l'ens comunal en un comunicat.

Els requisits són que les entitatsrealitzinactivitats a Andorra la Vella amb una durada anyal o puntual i que tenen l'objectiu d'enfortir en la creació i l'esport de base, l'esport de competició, les xarxes associatives o entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l'esport, entre d'altres, segons informa l'ens comunal de la capital en un comunicat. En total, són 18 les escoles d'iniciació esportiva que durant el curs formen més de 1.300 infants a la setmana i 500 adults.

Per altra banda, la convocatòria, que es pot sol·licitar del 9 de setembre al 29 del mateix mes, també inclou esdeveniments per al foment de l'esport, tenint en compte que el curs passat se'n van atorgar 12.

La corporació recorda que poden sol·licitar les subvencions els clubs esportius, les seccions d'acció esportiva i agrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin

inscrites al Registre Comunal d'Associacions d'Andorra la Vella i que duguin a terme a la parròquia l'activitat per a la qual es demana la subvenció.

En aquest sentit, la convocatòria contempla les activitats extraescolars o que es realitzen en períodes de vacances i inclou quatre programes diferents. Un de promoció de l'esport en edat escolar i esport jove, un de promoció de l'activitat física i l'esport en sectors socials amb característiques especials, un tercer per l'organització d'activitats esportives puntualsi/otemporals i un quart per la formació de tècnics i directius esportius.

La corporació recorda que des de l'any passat, les subvencions destinades a les activitats esportives en períodes de vacances escolars per a infants de 4 a 12 anys queden fora d'aquesta convocatòria i es regulen a través de convenis específics. Per això, en total, el comú té previst destinar en total prop de 480.000 euros en concepte de subvencions per a activitats esportives.

tracking