ACTIVITATS ESPORTIVES I ARTÍSTIQUES

Uns seixanta alumnes inscrits a l'Escola de Música de les Valls del Nord

La Massana i Ordino ofereixen activitats extraescolars per infants i adults durant el curs escolar

L'Escola de Circ va ser la novetat de l'any passatEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una seixantena d'alumnes ja estan inscrits a l'Escola de Música de les Valls del Nord, compartida entre Ordino iLaMassana, que durant aquesta setmana pot anar rebent noves inscripcions, segons informa el comú massanenc en un comunicat. Enguany l'Escola compta amb la incorporació d'Adrià Tudó per donar un impuls a un dels instruments enauge, la bateria. A més, el centre també ofereix guitarra elèctrica, acústica i clàssica, piano, clarinet, saxo, flauta travessera i trompeta, segons destaca la corporació.

L'Escola de Música està ubicada a la Massana mentre que la Capsa, Espai de Creació, té les seves instal·lacions a Ordino. El centre artístic ofereix diferents disciplines plàstiques als infants i joves, a més d'escriptura creativa i el Club Foto i també compta amb un ampli ventall de propostes per als adults, de costura i patchwork fins a pintura, escriptura i fotografia, segons recorda l'ens comunal.

Així mateix, amb la col·laboració de l'AssociacióRiguel, l'any passat es va posar en marxa l'Escola de Circ, que introdueix els infants i adults a les tècniques d'acrobàcia en tela i trapezi. Pel que fa alavessantesportiva, el comú recorda que el dilluns 19 de setembre, s'obren inscripcions per a l'Escola de Natació, que compta amb vuit nivells i començarà a l'octubre. En total hi ha una vuitantena de places. D'altra banda, la Massana compta amb diversos clubs: dos de rítmica -Club Heura iClutValeOro-, dos de futbol -Futbol Sala la Massana i Club esportiu Sant Antoni- l'Esquí Club Arinsal Pal, Club KarateJioniFuriousBici Club.

tracking