El comú recomana no circular per Prat de la Creu per les obres

La corporació proposa fer els trajectes per l’avinguda Meritxell

Trajecte recomanat pel comú.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella alerta que les obres que s’estan fent a Prat de la Creu poden provocar retencions de trànsit, especialment en hores punta. La corporació va recordar ahir que s’hauran de fer “talls puntuals al carrer que obligaran a limitar-ne l’accés” pels treballs d’embelliment iniciats al juliol i per la instal·lació en un tram de 550 metres d’una nova fase de la xarxa de calefacció de FEDA Ecoterm, a les quals es podran embrancar els edificis de la zona. El tram s’allarga des del carrer del Consell General, a l’altura de la plaça dels Set Poetes, fins a l’encreuament amb el carrer de la Roda, a pocs metres de la intersecció entre Prat de la Creu i Bonaventura Armengol.

La petició del comú als conductors és que quan provinguin del carrer Doctor Mitjavila en arribar a la plaça de la Rotonda segueixin per l’avinguda Meritxell per evitar que es formin retencions a la via pública.

Les obres d’embelliment duraran set mesos per reformar les voravies de la zona de l’edifici de Govern, l’aparcament Centre Ciutat i el casino, i millorar el sistema d’enllumenat, la recollida d’aigües pluvials i el paviment de Prat de la Creu des del carrer del Consell General i de la Roda. El cost dels treballs és de tres milions d’euros i FEDA n’assumeix 1,71. Andorra Telecom aporta 35.923 euros per a les millores de la xarxa de serveis.

Els treballs s’emmarquen en el pla del comú, ja en marxa, per millorar les voravies de la par­ròquia, que inclou intervencions al carrer Esteve Dolsa, als Marginets, i al carrer Gil Torres, a Santa Coloma, entre altres punts de la parròquia.

tracking