Jornades tèxtils i de puntaires per mostrar les tècniques al carrer

Escaldes-Engordany recupera la celebració del 13 al 16 d'octubre amb un recorregut que unirà el Taller del tèxtil, la plaça de les Pubilles i el CAEE

Presentació de les jornadesComú d'Escaldes-Engordany

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escaldes-Engordany recupera les Jornades tèxtils i de puntaires del 13 al 16 d'octubre després que el 2020 s’haguessin d’anul·lar per la pandèmia de coronavirus, segons informa el comú escaldenc en un comunicat. Així, en aquesta tretzena edició s'ha apostat per treure el tèxtil al carrer per mostrar a la població unes tècniques que s'estan perdent. Per això, s'ha programat un recorregut que unirà el Taller del tèxtil, la plaça de les Pubilles i el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

En aquest sentit, descentralitzar les activitats és una aposta de la corporació, per, com ha declarat el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa "Estem buscant que la gent conegui els indrets de la parròquia, que sàpiga el que té i que s’hi senti identificada".

A més, l'ens comunal destaca que tenint en compte que aquest és l’any internacional del vidre, les jornades han inclòs activitats que vinculen el vidre i el tèxtil. També es comptarà amb la presència de l’Associació de puntaires de les comarques de Girona amb qui Escaldes-Engordany va col·laborar fa temps en un desplaçament a la localitat catalana.

tracking