Tret de sortida a les jornades de Cuina de Tardor
L'esdeveniment compta amb la participació de setze restaurants
Les jornades de Cuina de Tardor, que s'emmarquen dins les accions de la Massana Fogons, s'inicien demà amb la incorporació del concepte de 'gastronomia sostenible', segons informa el comú en nota de premsa. L'esdeveniment, que s'allargarà fins al 6 de novembre, presenta una programació d'activitats que completa els menús proposats preparats per setze restaurants.
En aquest sentit, les jornades compten amb la participació de Carroi-Alba Xalet Suites Hotel, Molí dels Fanals, Shiami's, Babek Restaurant, Gaucha Andorra, Hostal Palanques, Don Piacera, Angelo, Fugazzeta, Versió Original, Sentro'20, Borda Eulari, Toc-Anyós Park, Émo-Hotel Palomé, Borda el Pebre i Oolong Coffee&Brunch. L'esdeveniment es complementarà amb propostes gratuïtes que s'inicien dissabte amb una sortida a la muntanya per aprendre a fer una adequada recol·lecció dels bolets. A més, s'organitzarà una sortida als berenadors de la parròquia per aprendre a fer una graellada familiar, cursos de cuina d'aprofitament, i una exposició fotogràfica de set 'foodies' que es podrà visitar al vestíbul de les Fontetes.