PARRÒQUIES

Els alumnes de l'escola andorrana visiten el comú de la Massana

Els escolars de cinquè han plantejat preguntes que les cònsols i el conseller d'educació els han contestat durant la sessió

Els estudiants han vingut en tres torns per classesComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa i el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, han contestat les preguntes que portaven preparades i també a les moltes qüestions que han anat sorgint al llarg de la sessió amb els alumnes de5è de l’escola andorrana de la parròquia, segons informa el comú massanenc. En aquest sentit, han vingut en tres torns per classes i els alumnes han demanatsobre el funcionament dels diferents departaments del comú i pel procés electoral. També s’han interessat pels diferents serveis i equipaments. Els nens i nenes han demostrat que estan atents a l’actualitat informativa i han fet comentaris i preguntes sobre l’augment del nombre d’habitants, la construcció o diferents obres previstes, segons destaca la corporació.

En aquesta línia, l'ens comunal assenyala que undels temes que més els ha interessat és la gestió forestal i la necessitat de sanejar els boscos per mantenir-los amb bona salut. Alhoras’han interessat per qüestions com el significat de l’escut de la Massana o la història de la parròquia.

tracking