Gili carrega contra Govern per la falta de diàleg amb els comuns

La cònsol major veu indicis d’inconstitucionalitat en la llei de les llicències urbanístiques però per ara no anirà a l’alt tribunal

Inauguració del parc de gossos de les MolleresFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha carregat aquest matí contra l'executiu per les últimes iniciatives legislatives que busquen limitar la construcció i estalviar energia. Pel que fa a la moratòria Gili ha assegurat que "s'ha posat lateuladaabans que la casa;potserestàestrenyentel calendari electoral i han entrat les presses". En aquestsentit,la cònsol ha destacat que aquesta llei "téindicis d'inconstitucionalitat" perquè considera que el Govern envaeix competències comunals. Tanmateix, la líder parroquial ha descartat, per ara, anar a l'alt tribunal també perquè és necessari comptar amb el suport de tres comuns.

Tot i que Gili ha lamentat que l'executiu no treballés amb anterioritat el text amb els comuns, sí que considera que "s'havia de fer alguna cosa". "Socescèptica, peròamb aquesta llei", ha sentenciat Gili.

Pel que fa al conveni d'estalvi energètic, Gili també ha lamentat la falta de diàleg del Govern tot i que ha confirmat que "s'estan tancant elsserrelsdel conveni que hem de signar".

Nou parc per a gossos

D'altra banda, aquest matí la cònsol major ha inaugurat un nou parc per a gossos al costat de l'aparcament de les molleres. Segons ha explicat Gili, aquest és el segon parc per a gossos a la parròquia i, en aquest cas, la iniciativa va sorgir a proposta d'una veïna.

tracking