La Fira posarà el focus en el món digital, la innovació i les 'smart cities'

La 43a edició de l’esdeveniment tindrà lloc el 21, 22 i 23 d’octubre vinent

Visitants al gran envelat de la Fira de l'any passat.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira d’Andorra la Vella torna el 21, 22 i 23 d’octubre amb un format tradicional i sense restriccions després de la suspensió de l’esdeveniment el 2020 i l’edició del 2021, encara amb limitacions d’aforament i mesures sanitàries per la pandèmia.

El recinte firal de l’aparcament del Parc Central acollirà un total de 170 estands d’empreses i associacions del país. Tot i que es tracta d’una xifra semblant a les d’edicions passades, la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López, va asse­nyalar ahir al migdia en la roda de premsa de presentació de la Fira que aquest any hi ha hagut “més interès que mai” de les empreses i entitats per participar-hi, ja que l’aforament estava complet a mitjan agost, un mes i mig abans que acabés el termini per sol·licitar les inscripcions. “El sector empresarial confia en el gran aparador que és la Fira d’Andorra la Vella”, va afirmar López.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és un cicle d’unes 15 xerrades que, amb el títol d’Àgora 3.0 versarà sobre conceptes com el món digital i la tecnologia, la innovació, la sostenibilitat i les ciutats intel·ligents. Hi participaran tant expositors institucionals com empreses privades. A més, a l’estand del comú d’Andorra la Vella els visitants podran fer un recorregut per la parròquia amb ulleres de realitat virtual.

El gran envelat, de 8.250 metres quadrats, acollirà 111 expositors, amb una extensió molt destacable per al sector de l’automòbil que, com és habitual, presentarà les novetats més destacades a la Fira. L’activitat a l’aire lliure girarà entorn de l’escenari de la fira d’associacions, on durant el cap de setmana una cinquantena d’entitats organitzaran exhibicions i activitats per a tots els públics.

La cònsol major, Conxita Marsol, va mostrar-se confiada que la gent tornarà a omplir de gom a gom el recinte firal. “Espero que tot el país passi per la Fira divendres o el cap de setmana”, va afirmar. La mandatària va recordar que la Fira és un “punt de trobada” no tan sols per a empreses i entitats, sinó per al conjunt del Principat.

tracking