Les obres del projecte Caldes arrencaran el 2 de novembre

L'inici dels treballs de l'aparcament de l'Església s'endarrereixen fins al gener

Explicació de les obres del projecte CaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres del projecte Caldes començaran el pròxim 2 de novembre, segons ha avançat la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, durant la reunió de poble que s'ha celebrataquest vespre a la sala del Prat del Roure. El cost de la infraestructura, que té per objectiu fer valdre la zona històrica d'Escaldes, s'enfilarà als 4,4 milions d'euros i els treballs duraran 15 mesos i mig.
Així mateix, Gili ha anunciat que les obres de l'aparcament de l'Església s'han hagut d'endarrerir fins al gener, ja que el fet d'haver trobat aigua a la parcel·la fa necessària una maquinària que encara no ha arribat. La previsió és que els treballs durin uns 16 mesos i que, durant aquest termini, s'habilitin places d'estacionament provisionals de color taronja per no comprometre el comerç de la zona. A més, és possible que impliqui canvis de circulació que, si funcionen, podrien acabar consolidant-se.
L'arquitecte del projecte, Esther Pascal, ha detallat que la infraestructura soterrada oferirà un centenar de places d'aparcament a la parròquia. Al damunt, el solar de 1.300 m2 acollirà un nucli que combinarà espais verds amb paviment per poder-hi celebrar actes. A més, en un futur, la cònsol ha indicat que s'hi podria projectar un edifici que podria arribar a tenir set plantes.

Reunió de poble d'Escaldes-Engordany

tracking