Parròquies

Teatre i dansa en la primera edició del FesTac de Sant Julià

El Festival de teatre al carrer s'inaugura demà amb dos espectacles itinerants

Primera edició del FesTac de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Festival de teatre al carrer de Sant Julià de Lòria, el FesTac, dona el tret de sortida demà a les 19 hores amb la inauguració de l'esdevenimenta la plaça Major. El programa s'estrenarà amb l'espectacle itinerant 'Enlloc', que sortirà de la plaça Major a les 19.30 hores i tindrà una durada de 30 minuts, i una segona obra de teatre itinerant sota el nom 'Maletes de Terra' -de la companyia Visitants- amb sortida a les 20.45 hores de la plaça de Calonge-Sant Antoni. La jornada clourà amb l'espectacle de dansa vertical 'La 5a façana i la neu', de Non Project, a les 21.45 hores a la plaça de la Germandat.

El FesTac continuarà dissabte amb un conte representat per Líquid Dansa i la Moixeria, a les 11 hores; un espectacle de dansa teatre, a les 11.45 hores; una funció de còmic gestual a la plaça Major a les 12.30 hores, i un vermut-tertúlia als jardins del Bare a les 13 hores. La programació de tarda començarà a les 17 hores amb una visita teatralitzada a l'exposició 'Contra el mal donat' a la Sala Sergi Mas, i seguirà amb una nova funció d''Enlloc' a les 18 hores; còmic gestual a les 19 hores, i dansa contemporània a càrrec de Rosamari Herrador i Emma Riba a les 20 hores. L'última activitat programada pel dissabte és una nova funció de 'La 5a façana i la neu' a les 21 hores.

La jornada del diumenge s'inaugurarà a les 11.30 hores amb una segona funció de l'espectacle de dansa-teatre de Líquid Dansa, mentre que a les 12.15 horesRosamariHerrador i Emma Riba tornaran a representar l'espectacle de dansacontemporània'BRAM'. ElFesTactancarà amb elcontecontes de Líquid Dansa i La Moixera a les 13 hores i una última funciód''Enlloc' a les 13.30 hores.

Primera edició del FesTac de Sant Julià

Primera edició del FesTac de Sant Julià

Primera edició del FesTac de Sant Julià

tracking