Lleure

La capital obre inscripcions per a les activitats de Tots Sants

El comú ofereix set campus esportius, activitats als casals d'infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma i activitats per a joves al Rusc

activitats tots sants andorra la vella infantsComú andorra la vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ha obert aquest matí les inscripcions per a les activitats esportives i de lleures que ofereixen els departaments d'Esports i de Social durant les vacancesescolarsde Tots Sants. En nota de premsa, l'ens informa que es compta amb 309 places a disposició d'infants i joves de 3 a 15 anys, i distribuïdes entre set campus esportius (205) -bàsquet, futbol sala, rítmica,kungfu, vòlei,multiesportsi natació-, el casal d'infant El Llamp (64) i la Ludoteca de Santa Coloma (40). Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web.

Activitats al Rusc

D'altra banda, la setmana de vacances de Tots Sants també oferirà activitats relacionades amb el Halloween als joves del Rusc, amb taller demanualitats, tallers de cuina, torneig de futbol 5x5, una festa de Halloween i un torneigen líniade dards. A més, entre el 2 i el 5 de novembre s'organitzarà un viatge a Foix.

tracking