El comú i l'ambaixada francesa presenten 'Les Crapauds Fous'

La representació tindrà lloc el 24 d’octubre a les nou de la nit

Presentació de l'obra, ahir a casa comuna.COMÚ D'ENCAMP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp i l’ambaixada de França a Andorra van presentar ahir al matí l’obra de teatre Les Crapauds Fous. La representació, que s’integra en la Saison Culturelle francesa, tindrà lloc el 24 d’octubre, a les nou de la nit a la sala de festes del Complex d’Encamp. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a comuencamp.ad.

El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagneres, va destacar que el comú “fa una aposta decidida i continuada per la multicultura. I la col·laboració amb l’ambaixada de França n’és un exemple”. El cònsol va recordar que aquest “serà el tercer espectacle que es farà a Encamp de la mà de l’ambaixada”, després d’Intramuros i Les singes aussi s’ennuient le dimanche. Per tant, “esperem que la col·laboració pugui continuar molts anys més”.

Rascagneres també va matisar que l’elecció de l’obra “ha sigut tot un encert. I és que la peça teatral té una ressonància molt particular en el moment actual. L’obra parla d’unes iniciatives individuals en un moment força difícil, que era la Segona Guerra Mundial a Europa, i això té una ressonància també avui dia si mirem el que està passant al nostre entorn amb països com l’Iran, l’Afganistan, Ucraïna, Birmània... veiem que, malauradament, el que va passar fa més de 70 anys pot tornar a passar avui dia”. El cònsol va afegir que l’obra “magnifica que les iniciatives individuals són molt importants. Evidentment, les col·lectives, la diplomàcia, també serveixen de molt. Però crec que les d’aquelles persones que es podrien quedar a casa, sense intervenir, i decideixen prendre riscos per salvar altres persones que són objecte de persecució són de lloar”.

tracking