Taller intergeneracional de panellets per Tots Sants

Les inscripcions del Punt d'Informació Juvenil s'obren aquest divendres amb activitat per Halloween i sortides

L'últim taller intergeneracional que es va realitzarComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino ha tancat el programa de Tots Sants per a l'última setmana d'octubre, del 28 al 4 de novembre, de forma transversal amb activitats per a totes les edats:infants, joves i gent gran, segons informa l'ens comunal ordinenc en un comunicat. Una de les propostes que es repeteix anualment és el taller intergeneracional de panellets, organitzat per la Casa Pairal i el Punt d'Informació Juvenil. Així, el pastisser Pau Pascó torna amb una recepta saludable, després d'haver cuinat per Sant Joan, la coca solar.

Lacorporaciórecorda que les inscripcions de laludoescola, per a donar servei a les vacances escolars dels més petits alllarg de la setmana, ja estan obertes. A més, per a les vacances escolars dels joves, elPIJtambé oferirà diferents sortides al360ºExtrem, al ClubEnergyper jugar a les bitlles i al Bloc Cafè. La festa de Halloween, se celebrarà el dilluns 31 ambun taller de maquillatge i galetes de terror. Per als infants, La Capsa, espais de creació, ha preparat un taller relacionat amb l'imaginari de Halloween 'Fem volar les escombres i les aparquem'. La Capsa ha tingut la col·laboració de mediAmbient que ha aportat material dels boscos d'Ordino per fabricar les escombres 'voladores', que després es decoraran. L'activitat gratuïta i es farà a les cinc de la tarda, a la plaça Major, segons assenyala el comú.

Per acabar, la festa de la Castanyada, la vigília de Tots Sants, se celebrarà a Ordino, de forma popular, el dilluns 31, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Major amb l'actuaciódel Duet Làser.

tracking