Activitats

Flamenc terapèutic per a la gent gran a la Massana

El comú ofereix cursos de sumba, sofrologia, gimnàstica, ioga, aquagim, francès i meditació

Taller terapèutic de la gent gran de la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gent gran de la Massana podrà gaudir d'un taller de flamenc terapèutic o de la dansa irlandesa com a novetats de les activitats que ha organitzat el comú aquest any. La consellera de l'Àrea Social, Francisca Guerrero, ha destacat que "hem ampliat l'oferta però el més important és que tots els cursos i tallers tinguin un alt nivell d'inscripcions perquè això vol dir que hem adequat les propostes als seus gustos i necessitats".

El comú assenyala que les noves activitats "són físiques i molt divertides" i se sumen als balls en línia, les sessions de moviment o el tai-txí.L'oferta inclou també cursos de sumba, sofrologia, gimnàstica, ioga, aquagim, francès i meditació, un curs d'escriptura on es treballarà la lectura i es donaran pautes per escriure textos. El comú manté també el taller de memòria perquè recalca que cada any té molt èxit i s'han hagut de fer tres grups, un més que l'edició anterior, per atendre totes les demandes.

La Massana ha preparat a més la celebració de la castanyada a la Casa Pairal amb un berenar dilluns vinent a les 19 hores, a la sala polivalent dels Arcs que acull a la gent gran per les obres que es fan a la Casa Pairal.

tracking