Lectura dramatitzada en homenatge a Antoni Morell

El comú de la Massana i el ministeri de Cultura han recuperat els actes en record de l'escriptor que es van impulsar el 2020

Lectura dramatitzada en homenatge a Antoni Morell ahir a la Farga RossellSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Cultura i Esports, a través de la Biblioteca Nacional, i juntament amb el comú de la Massana i el Consell General, ha recuperat els actes per homenatjar l'escriptor andorrà, Antoni Morell, que es van impulsar el 2020, l'any que va traspassar, segons va informar l'executiu. Tot i això, el comú massanenc destaca que ja el 2017 se li va fer un homenatge per les festes del Roser, batejant la Biblioteca Comunal amb el nom d'Antoni Morell.

El programa d'activitats tenia per objectiu recordar la seva figura des de diferents vessants, però a causa de la covid-19 bona part de les activitats proposades no es van poder dur a terme i per això s'ha decidit recuperar-les ara. Així, el cicle aglutina les diferents administracions públiques andorranes amb les quals el finat va tenir relació així com d'altres institucions i entitats amb les quals va treballari/ocol·laborar.

Sota el títol 'Homenatge a Antoni Morell' es concentren un total de quatre activitats, i un vídeo commemoratiu que aproparan als assistents a la figura i a l'obra de l'homenatjat. Així, ahir al vespre es va realitzar la lectura dramatitzada de "La sorprenent peripècia de Boris" basada en el llibre Boris I, rei d'Andorra, d'Antoni Morell, interpretada per Xavier Fernández, Raquel López, MireiaPlanasi PereTomása la Farga Rossell de la Massana.

L'ens comunal massanenc destaca que per a la corporació "és molt important que s'hagi pogut reprendre aquest cicle. El nom d'Antoni Morell sempre anirà associat a la cultura i als llibres i a més, l'escriptor va voler que el seu fons bibliogràfic es quedés a la parròquia".

tracking