Enquesta als majors de seixanta anys per millorar equipaments

El comú vol adequar les inversions als serveis per a la gent gran a les necessitats

Fernández, Marot i Mas, amb un grup d'assistents a la castanyada.COMÚ D'ENCAMP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va anunciar ahir a la tarda, durant la celebració de la casta­nyada per a la gent gran, la posada en marxa d’una nova enquesta ciutadana que té com a objectiu recollir l’opinió dels majors de seixanta anys sobre les instal·lacions comunals del Cafè del Poble i de la Valireta, va informar la corporació en un comunicat de premsa.

Mas va destacar que a través de l’enquesta “el comú vol conèixer de primera mà les inquietuds i aportacions dels usuaris, per tal d’adequar les inversions previstes en aquests dos espais a les necessitats reals del col·lectiu”.

L’enquesta s’enviarà de forma postal a tots els ciutadans majors de seixanta anys. Les respostes es podran entregar de forma presencial a la Valireta o al servei de Tràmits de casa comuna. També hi haurà la possibilitat de fer l’enquesta de forma digital a través d’un formulari. La data màxima per lliurar les respostes és l’11 de novembre. Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb el departament de Cultura i Afers Socials de forma presencial a l’edifici la Valireta, trucant al +376 731 670 o a través del correu electrònic socials@encamp.ad.

L’anunci de la nova enquesta ciutadana va fer-se durant la castanyada per a la gent gran, que va celebrar-se ahir a la tarda, a partir de les quatre, a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp.

L’acte va aplegar un centenar d’assistents i va comptar amb el tradicional berenar de castanyes i panellets, així com de l’ambientació musical i del posterior ball.

La cònsol major i altres consellers comunals, com Xavier Fernández, Nino Marot, Andreu Riba i Esther Vidal, van ser els encarregats de repartir les castanyes i panellets entre els assistents i van aprofitar l’ocasió per compartir un moment de germanor tots plegats.

tracking