La Massana
Activitat guiada per preparar la millor barbacoa
Les Jornades de Cuina de Tardor, que continuen fins el 6 de novembre, han ampliat l'oferta amb activitats diferents
Les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana, que continuen fins el 6 de novembre han ampliat enguany la seva oferta amb diverses activitats, segons informa l'ens comunal massanenc en un comunicat. Així, per aquest dissabte s'ha programat la sortida: Anem de barbacoa", una activitat guiada amb el formador Guillermo Hernández, que ensenyarà a utilitzar els fogons i a preparar la millor barbacoa, respectant l’entorn i descobrint els sabors de la carn d’Andorra a la graella.Es tracta d’una activitat pensada perquè els participants aprenguin a gaudir de les barbacoes familiars o amb amics d’una forma segura i sostenible.
La corporació recorda que en aquesta edició les jornadesinclouen els criteris de l’estratègia La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible, amb uns menús que incorporen producte local i de temporada i amb activitats complementaries. Així, fins el 6 de novembre es pot gaudir dels menús que han preparatels setze restaurants dels diferents pobles de la Massana: Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Molí dels Fanals, Shiami’s, Babek Restaurant, Gaucha Andorra, Hostal Palanques, Don Piacere, Angelo, Fugazzeta, Versió Original, Sentro’20, Borda Eulari, Toc-Anyós Park, Émo-Hotel Palomé, Borda El Pebre i Oolong Coffe&Brunch. Aquests inclouend’una banda, productes locals com els embotits (bull, donja, bringuera..), la carn d’Andorra, els ous o melmelades del Pastador i d'altra banda, els protagonistes són els productes de temporada, com la carbassa, els bolets o les castanyes. També es tornarà a fer el tast de vins com a l'anterior edició ambMGI Gastronòmic.