Saetde gestionarà el refugi de la Borda de Sorteny

Refugi de Sorteny

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú d’Ordino va aprovar ahir l’adjudicació a Saetde, la societat que gestiona les pistes d’esquí de Pas de la Casa-Grau Roig, de la gestió del refugi guardat de la Borda de Sorteny per un període de 15 anys.

Tot i que el comú ja va adjudicar la gestió del refugi a Saetde el novembre del 2019, la demanda contra aquesta resolució d’un dels participants en el concurs va judicialitzar el procés.

Després d’estudiar la demanda, el març d’aquest any la sala administrativa de la Batllia va anul·lar l’adjudicació perquè no era parcialment ajustada a dret i va ordenar “la retroacció del procediment a fi que el comú emeti una resolució motivada”, segons diu la sentència. Aquesta resolució és la que ahir va aprovar-se en consell de comú.

El participant en el concurs que va demandar el comú argumentava que el plec de bases era enganyós perquè no permetia conèixer d’entrada quins dels aspectes valorats pel comú eren més importants. També sostenia, entre altres aspectes, que el concurs trencava el principi d’igualtat d’oportunitat entre els concursants perquè una de les subpuntuacions no figurava al plec i, per consegüent, era aleatòria i parcial.

tracking