Restablert el doble sentit de circulació a Prat de la Creu

Els dos carrils es recuperen i es reprenenen els recorreguts habituals de les línies d'autobús a partir d'aquesta tarda

Vehicles circulant aquesta tarda de nou pels dos carrils de Prat de la CreuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El trànsit en els dos sentits de circulació a Prat de la Creu es restablirà avui divendres abans de les 18 hores per garantir el bon funcionament de la xarxa viària mentre es du a terme l'espectacle inaugural del Poblet de Nadal, segons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat. En aquest sentit, la corporació indica que les obres deconstrucció de la xarxa de calor que està duent a terme FEDA Ecoterm en aquesta zona de la parròquia s’han pogut avançar al ritme previst i, per tant, avui mateix es podrà recuperar la circulació en sentit sud que havia quedat tallada des del 8 de novembre. Alhora, es reobrirà aquesta mateixa tarda, el viaducte delcarrer Doctor Vilanova (l’accés de la plaça Rebés) i fins a la rotonda de Govern, que també estava afectat per les obres. Aquestes, segons assenyala l'ens comunal, continuaran però sense afectar lacirculació de vehicles, ja que es faran a la zona de voravia. A més, el tram actual s’acabarà de construir abans de Nadal i l’objectiu és

desplegar el 2023 el tram entre l’ambaixada espanyola i el riu.

Així, amb el restabliment dels dos carrils es recuperen els recorreguts de les línies de transport públicque havien quedat afectades (L2, L4, L5 i L6), així com les línies de bus escolar i la parada de bus comunal de Prat de la Creu, 68 (enfront de l’edifici comunal de noves dependències).

Tot i això, l'ens comunal demana als conductors que prioritzin les vies alternatives com fins ara(les avingudes Meritxell, Salou i Tarragona) per contribuir a descongestionar el trànsit de la zona.

tracking