Ciutat de Valls disposarà d'una minideixalleria

El servei estarà en marxa a començament de l’any que ve

Minideixalleria de l'aparcament Valira.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella instal·larà a començament de l’any que ve una minideixalleria al carrer Ciutat de Valls, segons van informar fonts de la corporació. Ahir el BOPA va recollir l’edicte del comú de la capital per aprovar un suplement de crèdit per condicionar el terreny on s’ubicarà l’equipament. Els treballs tindran un cost de 19.200 euros, segons preveu el document, i s’adjudicaran al gener. Poc després s’hi col·locarà la minideixalleria, que costarà 17.300 euros a les arques comunals.

Fonts del comú d’Andorra la Vella van afirmar que la instal·lació d’aquest equipament té com a objectiu fomentar el reciclatge dels residus entre els ciutadans. La proposta forma part del projecte per estendre les minideixalleries arreu de la parròquia. Actualment n’hi ha a l’aparcament Valira, situat a la vora de la Dama de Gel, a l’aparcament del Parc Central i a l’aparcament Meritxell, que dona servei als veïns que viuen al centre històric de la capital. Més recentment també se n’han instal·lat al carrer Terra Vella, a l’aparcament del Cedre, a l’aparcament de la Vinyeta i a l’aparcament Malreu, situat a Santa Coloma.

La instal·lació de mindeixalleries en tots els barris de la ciutat i la implantació del sistema de recollida d’escombraries porta a porta són dos dels canvis més importants en la gestió de residus que ha implementat el comú.

tracking