La corporació crearà una bossa de voluntaris, a qui oferirà formació

Les 55 persones que col·laboren de manera altruista van rebre ahir un homenatge

Alguns dels voluntaris que ahir van rebre reconeixement per part del comú.comú de la massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana va anunciar ahir la creació d’una bossa de voluntaris a la parròquia. La inscripció serà oberta a tothom i, a més, la corporació massanenca oferirà formació a les persones que s’apuntin en l’àrea de voluntariat que els interessi més com, per exemple, en l’acompanyament a la gent gran. Amb aquesta entitat, el comú podrà facilitar el voluntariat, tenint en compte les ofertes i les demandes de manera organitzada.

La corporació va fer pública la iniciativa durant l’acte d’homenatge que es va retre ahir a les cinquanta-cinc persones voluntàries de la Massana, que col·laboren de manera altruista i desinteressada en les activitats i serveis de la parròquia. Així, per exemple, participen en actes populars, com ara Sant Joan, Tots Sants, Carnaval o Reis. A més a més, també ofereixen activitats de benestar, com la sofrologia, el reiki i el taller de paraules antigues. “A la Massana tenim la sort de tenir moltes persones que s’impliquen i ens ajuden, sigui col·laborant en diferents esdeveniments o oferint els seus coneixements per millorar el benestar dels altres”, va celebrar ahir la cònsol major de la parròquia, Olga Molné, en l’acte de reconeixement dels voluntaris.

La iniciativa de crear una bossa de voluntaris va en consonància amb la voluntat d’estendre el voluntariat a la parròquia. En aquest sentit, la consellera de Benestar Social i Gent Gran, Francesca Guerrero, va posar de manifest la importància que cada cop hi hagi més persones que s’animin a ser voluntàries i, especialment, que els joves s’interessin per aquestes activitats.

L’acte de reconeixement dels voluntaris de la parròquia va ser molt concorregut, segons va posar en relleu la corporació, ja que molta gent hi va anar a reconèixer la tasca dels cinquanta-cinc voluntaris massanencs.

tracking