Concurs de karaoke de nadales

Els guanyadors han estat The Panto Family, format per membres de la comunitat angloparlant

Participants al primer karaokeEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dotzena de grups han participat al primer concurs de karaoke de nadales que organitza el comú de la Massana, dins el marc del Bosc dels Menairons, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, els grupsestaven formats per famílies, amics i companys d’entitats culturals ambparticipants de totes les edats. El jurat, format pel conseller Guillem Forné, el cantant Juli Barrero i la ballarina Verónica Pérez, han avaluat amb sentit de l’humor als aspirants i fins i tot han interpretat un tema final.

Els guanyadors han estat The Panto Family, format per membres de la comunitat angloparlant, que han interpretat “Merry christmas everyone”, de Shakin Stevens, segons assenyala la corporació.En segon lloc ha quedat la família Ba i, en tercer, los Jinetes, tres amics apassionats pels cavalls i també per la música.

A més, durant tot el dia s’ha projectat un mapping de l’artista massanenc Daniel Arellano i aquest matí ha actuat l’Andorra Gospel Cor i s’han fet diversos tallers. Les activitats del Bosc dels Menairons continuaran fins Nadal. El comú destaca que dissabte es preveu una gran afluència de gent per veure la versió dels Pastorets de la gent gran de la Massana.

tracking