CULTURA

La mostra fotogràfica "Històries per viure" es trasllada a Encamp

El conjunt està format per 11 obres que reflexionen sobre la donació d’òrgans i es podrà veure fins al 9 de gener

Inauguració de l'exposició fotogràfica 'Històries per viure'Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala d’exposicions del comú d’Encamp acull des d'ahir alvespre la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Històries per viure’, de la fotògrafa i infermera del SAAS, Chiqui Novis, segons informa l'ens comunal encampadà en un comunicat. La mostra, que està formada per 11 fotografies, reflexiona sobre la donació d’òrgans i es podrà veure fins al 9 de gener durant l’horari d’obertura habitual de casa comuna.

Així, l'acte inaugural va comptar amb la presència de la cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, i els consellers comunals Josefina Rodríguez, Èric Alguacil, Nino Marot, Andreu Riba i David Cruz. També hi van ser presents alguns dels protagonistes de les fotografies i el president de l'Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA), Toni Gamero, ja que l’exposició està impulsada per ATIDA i el Col·legi Oficial d’Infermeria d’Andorra (COIA).

En aquest sentit, la corporació assenyala que Gamero va recordar que l'exposició "l'hem fet perquè la gent del paíssigui conscient que hi ha moltes persones en aquesta situació. I, sobretot, per explicar que han part d’aquesta gent han pogut tornar a la vida, entre cometes, normal gràcies a les donacions".

La mostra és itinerant (recorrerà les set parròquies) i després d’aquesta primera visita a Encamp, tornarà a la vila del 8 al 9 de maig de 2023 per instal·lar-se al hall de l’antic hotel Rosaleda, actual seu del Ministeri de Cultura d’Andorra.

tracking