Espectacle itinerant al Poblet de Nadal

La cinquena cursa 'El petit Santa Claus' es farà dissabte a la tarda a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila

Visitants a la pista de gel del Poblet de NadalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'espectacle itinerant 'Aquiles'a càrrec de la companyia La Fam teatre i amb un gegant articulat de més de 5 metres es podrà veure aquest dissabte a les18.30 h al carrer de la Unió on començarà per continuar desfilant per tota l’avinguda Meritxell fins a l’arribada a la plaça Príncep Benlloch, segons informa la capital en un comunicat.També dissabte a la tarda tindrà lloc a partir de les 17 hores la 5a cursa El petit Santa Claus a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila. L’activitat, que

organitzen conjuntament el Club Atletisme Valls d’Andorra i elcComú d’Andorra la Vella, s’adreça a infants i famílies, que després de participar en la carrera podran lliurar la carta al Pare Noel i gaudir d’una xocolatada. La corporació indica que hores d'ara ja hi ha més de 60 inscrits.

La resta d’activitats que formen part del Poblet de Nadal segueixen en marxa, com el Mercat de Nadal, la pista de patinatge, l’Oficina de correus màgica i Neret after shopping a la plaça del Poble.En aquest darrer espai continuen les actuacions en directe amb concerts de formacions i DJ del país. L'ens comunal destaca que dissabte i diumenge també hi haurà diferents activitats alTalleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d’entre 4 i 7 anys i altres elements identitaris.

tracking