El comú fa una enquesta entre els visitants del pont tibetà

L’objectiu és conèixer la qualitat de l’experiència dels turistes

El pont tibetà de la vall del Riu.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo ha posat en marxa una enquesta entre visitants al pont tibetà de la vall del Riu i al Roc del Quer. L’objectiu de les preguntes, formulades als clients mitjançant un missatge de correu electrònic, és disposar d’informació fefaent sobre la qualitat de l’experiència dels turistes a l’atracció canillenca.

L’enquesta pregunta als turistes, entre altres coses, com van saber de l’existència del pont tibetà, si també van visitar el Roc del Quer o només una de les atraccions i quina valoració general fan de l’equipament turístic. El comú també vol saber el nivell socioeconòmic dels visitants. És per això que els pregunta quins són els ingressos de la llar.

Per incentivar la participació en l’enquesta, el comú anuncia en el missatge enviat als visitants que sortejarà un rellotge intel·ligent d’última generació entre tots els que responguin a les preguntes.

El comú anunciarà els resultats de l’enquesta properament en una roda de premsa en què també es presentaran els resultats econòmics del pont tibetà i el Roc del Quer.

El pont tibetà va superar la fita dels 80.000 visitants entre el juny, quan va obrir, i el setembre. La xifra se situa molt per sobre de les previsions del cònsol major, Francesc Camp, que en la inauguració va vaticinar que atrauria uns 75.000 visitants fins al novembre.

tracking