CULTURA

Els Pastorets de Sant Julià doblen els actors

L'esdeveniment se celebrarà a la sala Prat del Roure d'Escaldes degut a l'incendi del Centre Cultural lauredià

Presentació dels Pastorets de Sant JuliàComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La celebració d'Els Pastorets de Sant Julià de Lòria es manté tot i l'incendi que es va produir al Centre cultural el passat mes de novembre, segons informa l'ens comunal lauredià en un comunicat. Per això, enguany l'esdeveniment se celebrarà a lasala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i, per segon any consecutiu, ho farà amb format musical tenint com a fil conductor diverses cançons de Broadway.Així ho ha explicat aquest matí en roda de premsa l'actriu Cristina Pericas que, juntament amb Núria Montes, repeteix direcció artística del projecte.

Així mateix, enguany, l'aixecament de restriccions ha provocat un augment de participació pel que fa al nombre d'actors. Un fet que ha derivat amb què s'hagi decidit doblar les representacions.Així, un grup d'actors protagonitzarà les sessions de Nadal, previstes pel dilluns 26 de desembre (a les 20 hores) i dijous 29 de desembre (a les 21 hores) i un segon grup actuarà per Reis el divendres 6 i el dissabte 7 de gener a les 18 hores.

Per la seva banda, la cònsol menor, Mireia Codina, ha volgut manifestar el seu agraïment a Pericas per totes les facilitats que ha posat amb l'objectiu de mantenir viu aquest projecte que, moltes vegades, no només és un punt de trobada de diverses generacions sinó també la primera experiència teatral de molts joves, segons indica la corporació.

Pel que fa a la sinopsi, els personatges Lluquet i Farigola tornaran a ser els protagonistes d'aquesta revisió basada en l'obra de Folch i Torres que, tal com ha detallat Pericas, es representarà en un espai escènic que es caracteritzarà per tenir un clima "àrid i desèrtic on conviuran els pastors i les tribus terrenals i celestials que lluitaran per intentar arribar a l'equilibri entre el be i el mal".

tracking