Comptes

Andorra la Vella aprova un pressupost per al 2023 de 50,6 milions

La corporació no preveu tancar els comptes de l'any que ve amb dèficit

Comú d'Andorra la VellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ha aprovat avui al matí un pressupost per al 2023 de 50,6 milions d'euros, una xifra equivalent a la previsió feta l'any passat. En la sessió de consell de comú el cònsol menor, David Astrié, ha assenyalat que la corporació no tancarà el 2023 amb dèficit i ha afegit que les despeses és finançaran amb els ingressos corrents i de capital.

Astrié ha afirmat que els comptes per al proper any són els de "consolidació" d'un projecte de parròquia iniciat el 2016 "per a la gent" amb "nous equipaments" i serveis. Les inversions més destacades que el comú farà l'any que ve són l'ampliació a tres carrils del carrer Doctor Vilanova, via d'entrada principal al centre històric d'Andorra la Vella, la reparació del viaducte que uneix la rotonda de Govern amb la placa Rebés, la remodelació de la placa del Poble i el seu entorn, la renovació de tots els jocs infantils del Parc Central i la digitalització i sectorització de la xarxa d'aigua potable, entre d'altres.

Les Luthiers actuaran el 27 de juny a la capital

Les Luthiers actuaran el 27 de juny a Andorra la Vella. Ho ha revelat avui al matí el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, durant el consell de comú celebrat avui. La visita del popular grup d'humor musical argentí s'emmarca en la Temporada de Teatre de l'any que ve.
tracking