El comú afegirà mil metres més de zona verda al parc del Prat del Roure

La corporació retirarà el quitrà del carrer dels Veedors que ja no s’utilitza viàriament

Vistes del carrer dels Veedors.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany construirà un nou parc infantil al carrer dels Veedors. En aquest sentit, el nou projecte de la corporació, que es farà en aquest carrer (ubicat a la zona del Prat del Roure), té per objectiu treure el vial que hi ha actualment per condicionar-lo com a parc, ampliant la zona verda ja existent. Aquesta actuació afectarà la meitat del carrer dels Veedors, des d’Arnaldeta de Caboet fins al carrer François Mitterrand. Així, segons especifica la corporació, els treballs consistiran a retirar el quitrà i col·locar-hi terra, amb la qual es podrà ampliar la superfície del parc del Prat del Roure, donant més espai per a la zona lúdica i d’esbarjo.

A més, el carrer dels Veedors ja fa temps que no s’utilitza viàriament. De fet, l’ús que se li dona ha estat majoritàriament per vianants i bicicletes. És a dir tenia el caràcter de parc sense les característiques de parc. A més, s’ha utilitzat sempre com a zona d’esbarjo, on hi han passat marxes populars com la de “Mou-te bé” o la cursa d’obstacles Olympus Race, entre d’altres.

Per això, segons exposa la corporació, s’ha apostat per treure el carrer per reemplaçar-lo per un espai amb característiques de parc i dotar-lo finalment d’aquesta utilitat.

Amb la intervenció, doncs, la zona verda del Prat del Roure guanyarà uns 1.000 metres quadrats més. La previsió és que a l’estiu els treballs de construcció ja estiguin enllestits. En aquest sentit, l’ens comunal va fer públic que les empreses que s’hi vulguin presentar tenen temps per entregar les seves ofertes fins al 16 de febrer de 2023, a les 15 hores al comú escaldenc, segons es va publicar al BOPA del passat dimecres 5 de gener en la convocatòria del concurs públic per a la contractació dels treballs de construcció de la nova infraestructura.

tracking