Cultura

La capital acollirà 'Les nits de video-mapping' el 13 de gener

La projecció de diverses creacions audiovisuals, així com un taller i el Directe Audiovisual ATOTAL, tindran lloc al barri vell

Cartell de les III Nuits du videomapping

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixada de França a Andorra i el festival Ull Nu presenten la tercera edició de 'Nuits du videomapping', un esdeveniment que comptarà amb una àmplia programació concentrada en una sola nit, la del 13 de gener. Les propostes artístiques digitals i interactives es projectaran en diversos espais del barri antic d'Andorra la Vella.

Per una banda, la plaça del Consell acollirà la projecció de les 18 a les 20.20 hores de dues creacions audiovisuals (Mappings): Prismatic, de Maël Gourdenne, i Verd de l'artista andorrà Dani Arellano (DanDream Films&Shows). Paral·lelament, a la placeta Sant Esteve de les 18 a les 21 hores es podrà gaudir de Synergies, de l'estudi francès Scenocosme, una obra d'art digital "interactiva, col·lectiva i performativa". A més, s'ha programat el diorama Space, fet íntegrament amb joguines de Playmobil i inspirat en una ciutat del futur que cobra vida gràcies a la tecnologia del 'vídeo mapping'. El taller està obert a tothom i es podrà dur a terme a l'avinguda Príncep Benlloch, davant del comú, de les 18 a les 20.20 hores. Una de les novetats de l'esdeveniment és el Directe Audiovisual ATOTAL, de l'estudi francès d'Autres Cordes, programat de les 20.20 hores a les 21 hores.

tracking