Parròquies

L'escudella de Sant Antoni i els Encants torna el 17 i 22 de gener

La festivitat popular recupera el format tradicional

L'escudella de Sant Antoni i Els Encants tindran lloc el 17 i 22 de gener

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Encamp i el Pas de la Casa recuperen el format tradicional de l'escudella de Sant Antoni i dels Encants, que se celebrarà a la plaça de l'Església del Pas i a la plaça de Sant Miquel d'Encamp els dies 17 i 22 de gener, respectivament. En nota de premsa, el comú concreta que hi haurà racions d'escudella aptes per a celíacs.

En el cas del Pas de la Casa, l'escudellada començarà a les 13.30 hores, amb un espai amb taules disponibles a la mateixa plaça. A Encamp, la festivitat s'iniciarà a les 13 hores a Els Encants, on els manadors del comú i el mossèn de la parròquia subhastaran coques, bulls, embotits i peus de porc, entre d'altres. La recaptació anirà destinada a obresbenèfiquesa través de la rectoria comunal. A les 13.30 hores es començarà a repartir l'escudella i també hi haurà la possibilitat de menjar-la a la mateixa plaça.

Els plats commemoratius de l'escudella de Sant Antoni 2023 reten homenatge enguany a l'església de Sant Jaume dels Cortals i es podran adquirir a partir de demà a les oficines de Turisme o a la Valireta a un preu de 8 euros. A més, també es podran adquirir el mateix dia de l'escudellada a la plaça.

tracking