Naturland augmenta el 8% els ingressos de Nadal en un any

Els dies de més afluència, el 28 i 29 de desembre i el 4 de gener

Turistes a Naturland aquest Nadal.NATURLAND

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Prop de 11.000 persones han visitat Naturland entre el 24 de desembre del 2022 i el 8 de gener del 2023. Els dies de més afluència han estat el 28 i 29 de desembre i el 4 de gener, amb prop de 1.000 visitants diaris tot i que l’afluència ha estat força regular durant les dues setmanes gràcies a les bones temperatures. Paral·lelament, els ingressos durant aquestes dates han estat més d’un 8% superiors als registrats en el mateix període de l’any passat.

Malgrat la pluja caiguda la nit del 2 de gener i les altes temperatures registrades durant aquestes dates, la bona feina dels equips de l’estació ha permès mantenir els 14 quilòmetres de pistes obertes, fet que contrasta amb les dificultats de la resta de pistes de fons del nostre entorn immediat. Val a dir que al Pirineu català no hi ha cap altra estació de fons oberta, tal com va destacar ahir el director de Naturland, Xabier Ajona, que va explicar com “els equips de manteniment han arribat a traslladar neu d’una zona a una altra per garantir el circuit en tot moment”.

Tot i que l’estat de la neu no és l’òptim, això no ha impedit que el Club d’Esquí Nòrdic l’Arp i el Club d’Esquí de Fons Urgellet-Cerdanya –dos dels clubs catalans que han entrenat aquest dies a les instal·lacions de la Rabassa– hagin pogut mantenir la seva activitat amb normalitat. A més, com ja és habitual, el Nòrdic Esquí Club la Rabassa-Naturland també ha entrenat amb normalitat, així com els esquiadors dels equips nacionals d’Andorra, Ireneu Esteve i Carola Vila, i dels equip EEBE, Gina Roca i Quim Grioche, que han aprofitat els dies que han estat al país per entrenar-se a la Rabassa.

tracking