El comú tanca l'aparcament de l'estació d'autobusos

La propietat recupera l'espai que tenia llogat a la corporació per edificar-ne

Cartell per avisar els usuaris del tancament del pàrquing de l'estació d'autobusosD. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'aparcament comunal de l'Estació central, situat al costat de l'Estació Nacional d'Autobusos deixarà d'estar operatiu dilluns vinent, 16 de gener, segons està informant el comú d'Andorra la Vella als usuaris. L'espai està llogat a un privat que ha decidit no renovar el lloguer per recuperar la parcel·la "per iniciar-ne l'edificació", indica en un comunicat.

El pàrguing disposava inicialment d'unes vuitanta places però ara només estan disponibles 65 perquè l'espai s'ha reduït per l'inici de les obres.

El comú informa que l'aparcament més proper per estacionar és el de Prada Casadet que està a només un centenar de metres del pàrquing que quedarà tancat la setmana vinent. Aquest espai on fins fa poc estava la plaça de braus està llogat fins a final de novembre i ofereix 155 places per a vehicles i una dotzena per a autobusos, segons detalla el comú. La coporació remarca que amb les 75 places que s'han sumat després de l'enderroc de la plaça de braus es compensa la pèrdua de l'aparcament de l'Estació central i es recorda que molt a prop també hi ha el pàrquing Centre històric i els verticals Centre ciutat, del comú, i Vinyes, de titularitat privada.

tracking