El nou E.Leclerc donarà feina a una quarantena de persones

El centre obrirà al públic el 9 de febrer a les nou del matí

L'edifici que acollirà el supermercat.R15

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El nou centre comercial E.Leclerc Express de Sant Julià de Lòria donarà feina a una quarantena de persones, segons van explicar fonts de l’empresa al Diari. El supermercat, que està situat a l’avinguda Rocafort, just al davant del parc infantil del Prat Gran, obrirà el 9 de febrer vinent a les nou del matí.

Amb aquest centre comercial, d’uns 1.700 metres quadrats de superfície, el grup de distribució d’aliments francès fa una aposta per la inclusió social. El nou centre està pensat i dissenyat per facilitar al màxim possible l’experiència de compra entre els col·lectius amb discapacitats cognitives, sensorials i amb diversitat funcional.

El nou establiment disposarà de mesures pensades perquè totes aquelles persones amb diversitat funcional puguin gaudir d’una experiència de compra agradable i que aquesta estigui el més adaptada possible a les seves necessitats. De fet, no tan sols serà l’únic centre comercial del país que compti amb aquest disseny universal, sinó també l’únic en l’àmbit europeu. E.Leclerc considera que tothom hauria de poder gaudir “d’una bona experiència de compra, sigui quina sigui la o les seves necessitats, es tracti d’una necessitat temporal o permanent. El consumidor ha de gaudir d’autonomia i independència en la seva experiència, així com d’acompanyament individualitzat si ho desitja”.

tracking