Gastronomia
Divuit restaurants a les Jornades de Cuina d'Hivern de la Massana
Els menús es podran degustar durant el mes de febrer
La Massana ofereix al llarg del mes de febrer les Jornades de Cuina d'Hivern amb la participació de divuit restaurants que oferiran plats i ingredients emblemàtics de la temporada i tres establiments que tindrna menús de calçotada, segons informa el comú. L'edició anterior va comptar amb una dotzena de restaurants i aquest any hi haurà a més dos cursos de cuina d'aprofitament per aprendre tècniques de cuina per no malbaratar aliments.
El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha destacat que les jornades gastronòmiques "són un bon moment per provar les receptes tradicionals, combinades amb la creativitat dels cuiners de la Massana" i ha agraït la implicació dels restauradors de la parròquia que fan possible que "aquest any tenim una oferta encara més variada". Les jornades centrades en plats de cullera, sopes i guisats amb productes de temporada formen part de la Massana Fogons "la marca que agrupa totes les accions gastronòmiques" de la parròquia amb l'objectiu de "reivindicar la qualitat i creativitat dels restaurants" que vol aconseguir deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions, recalca el comú.