Els Encants de Sant Antoni tornen a la plaça de l'església

La recaptació de la subhasta dels lots es destinarà a Càritas

Edició anterior dels Encants de Sant Antoni.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La parròquia d’Escaldes-Engordany tornarà a celebrar els Encants de Sant Antoni quan s’apropa la Candelera, segons va informar el comú escaldenc en un comunicat. Així, aquest any la jornada tindrà lloc diumenge vinent a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir a dos quarts de dotze del migdia.

Seguint el que marca la tradició, se subhastaran lots al més adient de productes artesans derivats del porc portats per la gent del poble uns dies abans, com llonganisses i bulls, coques masegades, coques de llardons, orelletes... Així mateix, aquest any els tradicionals lots de productes artesans d’Andorra, com la mel i les confitures, també se sortejaran entre les persones que hagin adquirit les butlletes als diversos comerços de la part alta adherits a la iniciativa per un preu de cinc euros, segons va destacar la corporació en un comunicat de premsa. A més, entre els lots de productes no faltarà l’especial de la Candelera per poder preparar creps a casa.

La recaptació anirà destinada a Càritas parroquial per a les obres socials. Per tancar la festa, l’Esbart Santa Anna oferirà balls típics, que afegiran la nota festiva a aquesta tradició, als qual seguirà un aperitiu amb regust d’abans. En cas de mal temps l’acte es traslladarà a la biblioteca comunal, situada a l’avinguda Carlemany, número 30, a tocar de l’església parroquial.

tracking