Els més petits celebren el Carnaval

El comú tallarà al trànsit l’avinguda Sant Antoni d’un quart a tres quarts de dotze

Imatge de l'edició de l'any passat del Carnaval infantil.COMÚ DE LA MASSANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Carnaval massanenc dona demà el tret de sortida amb la gran rua infantil, en la qual prendran part uns vuit-cents cinquanta infants de les escoles andorrana i francesa i de l’Àgora, segons van confirmar al Diari fonts de la corporació comunal.

La desfilada infantil començarà a les onze del matí, amb la concentració de tots els infants a la plaça de l’Església. Per això, el carrer Major quedarà tallat al trànsit a partir d’aquesta hora. Un quart d’hora més tard, aproximadament, es tallarà la circulació a l’avinguda Sant Antoni perquè els escolars puguin lluir les seves disfresses pel centre de la Massana.

La voluntat del comú és donar protagonisme als infants, que esperen la desfilada amb molta il·lusió, però evitant l’obstaculització de la circulació. És per aquesta raó que es preveu tornar a restablir el trànsit cap a tres quarts de dotze, un cop la comitiva hagi fet la volta de retorn cap al punt d’inici de la rua. Durant el recorregut hi haurà una batucada i també punts amb música per animar al màxim la desfilada.

D’altra banda, cal recordar que diumenge 19 de febrer se celebrarà el concurs infantil de disfresses, en què el jurat premiarà sobretot l’originalitat de les creacions. Les inscripcions es poden fer el mateix dia a la sala de la Closeta, de dos quarts de quatre a cinc de la tarda, i tot seguit es farà la desfilada.

En el marc dels actes del Carnaval també s’ha programat l’activitat artística Per Carnaval, posa’t el casc, a càrrec de la Capsa. Serà el 23 de febrer, a les onze del matí, a la biblioteca comunal Antoni Morell.

El comú va informar que l’activitat és gratuïta, però que per participar-hi cal fer inscripció prèvia al 344 506.

L'ESPLAI OFERIRÀ TALLERS PER A INFANTS

El comú va recordar ahir en un comunicat de premsa que, com en tots els períodes de vacances escolars, per Carnaval l’Esplai, l’espai de lleure per als infants d’entre tres i onze anys de la parròquia, també oferirà un servei complet de tallers per donar cobertura a les famílies que treballen. L’Esplai vol potenciar i coordinar accions que afavoreixin la integració cívica dels infants i el seu desenvolupament psicomotor, afectiu i social a través del joc.

tracking