La Massana

Els dos cursos de cuina sostenible exhaureixen les places

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’estratègia comunal de la Massana, epicentre de la gastronomia sostenible, ha desplegat la seva part formativa, amb dos cursos emmarcats dins les “Jornades de cuina d’hivern la Massana fogons”. “Es tracta d’anar introduint entre la població diferents pràctiques fàcils i accessibles, perquè la gent es vagi unint al moviment gastronòmic sostenible des de les seves cuines”, va afirmar Katia Juárez, enginyera agrícola i experta en sostenibilitat, que està al capdavant dels tallers.

Tant el primer curs, que es va fer dissabte passat, com el segon, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, han exhaurit les places disponibles. El més important és que els participants van valorar molt positivament l’experiència. Els cursos són possibles gràcies a l’hotel Princesa Parc, que cedeix gratuïtament les seves instal·lacions. Durant el taller, es va demostrar que amb les restes de menjar es poden fer plats deliciosos.

tracking