El refugi d'Arinsal és rehabilitarà per fomentar l'activitat a l'estació tot l'any
S’invertirà més d’un milió i mig d’euros amb la voluntat d’obrir-hi un restaurant
L’estació d’esquí de Pal Arinsal vol ampliar l’oferta per afavorir l’arribada de turistes durant tot l’any. Per aquest motiu, l’estació d’esquí rehabilitarà el refugi d’Arinsal, on s’ubicarà un nou restaurant, el qual vol ser un atractiu turístic per garantir que hi hagi activitat a l’estació tant a l’estiu com a l’hivern. Així ho va confirmar ahir el director general de l’estació i sotsdirector de SETAP 365, Josep Marticella, que va explicar que “per a nosaltres serà un dels elements estrella de la propera temporada”. Així, el directiu va remarcar que la previsió és realitzar una inversió que superarà el milió i mig d’euros. “S’hauran de fer moltes obres; és una borda que ja estava a l’estació quan es va obrir i que està envoltada de pistes però demostra també la capacitat d’adaptació del país: una borda que era utilitzada pel bestiar, ràpidament es va desenvolupar com a restaurant”, va remarcar Marticella.
BON RITME D’OCUPACIÓ
Més enllà del nou espai per millorar l’oferta gastronòmica, Marticella també va detallar que si bé encara cal treballar perquè hi hagi connexions físiques, un element en el qual s’està treballant, l’estació segueix a bon ritme d’esquiadors i d’ocupació. “No hi ha una temporada que s’assembli a l’anterior”, va asseverar el director general de Pal Arinsal, que va reconèixer que aquest any la campanya “ha anat de menys a més”. “Ha estat una temporada amb condicions dures” va asseverar Marticella que així i tot va defensar que a partir de la primera nevada important de la temporada l’estació ha pogut obrir amb normalitat, també gràcies a la tasca realitzada per poder produir neu.
En aquest sentit, el directiu va explicar que l’estació ja ha millorat “lleugerament” les dades d’ocupació respecte a l’any passat, un fet que Marticella va valorar molt positivament.