Es talla el viaducte del carrer Doctor Vilanova per obres

Els treballs s’allargaran uns nou mesos, segons la previsió

El viaducte, tallat al trànsit.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El viaducte del carrer Doctor Vilanova, que connecta el carrer Prat de Creu amb la plaça Rebés, a Andorra la Vella, va tallar-se ahir al trànsit perquè puguin començar-hi les obres de rehabilitació. Els treballs tenen un cost total d’uns 1,9 milions d’euros. Es preveu que el tall de circulació s’hagi de mantenir uns nou mesos, aproximadament. Durant aquests mesos l’accés a la part alta de l’eix comercial i al centre històric de la parròquia no es podrà fer pel vial, sinó pels accessos alternatius de la Baixada del Molí o l’avinguda Meritxell.

Els treballs de rehabilitació del viaducte es van adjudicar el juliol de l’any passat i s’han plantificat perquè comencin una vegada finalitzades les obres de refacció de la voravia de Prat de la Creu i el desplegament de la xarxa de calor de FEDA Ecoterm a l’entorn de l’edifici de l’executiu.

El viaducte s’utilitza des del 1997. Aleshores els mètodes de construcció aplicats en aquesta obra no van incloure la impermeabilització dels materials, fet que n’ha accelerat el desgast i ha obligat el comú ara a posar-hi remei. Aprofitant les obres s’ampliaran les voravies i es trauran els graons per facilitar els desplaçaments a peu dels ciutadans.

Cal recordar que des del 17 de desembre es va restringir el trànsit en sentit ascendent i es va concentrar a la part del mig de la calçada, que és la que està menys malmesa.

tracking