El CAEE inaugura 'Personae', l'exposició de Sam Bosque

És la primera vegada que es fa una panoràmica de l’obra de l’artista

Exposició 'Personae', de Sam Bosque.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’artista andorrana Sam Bosque torna al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) per presentar el seu últim treball, Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita, que parla de la transformació que va patint l’ésser humà a mesura que viatja per la vida. Bosque reflecteix aquest viatge a través d’una cinquantena d’obres dividides per onze àmbits que representen una evolució cronològica. Un treball que l’artista complementa mostrant al públic altres materials utilitzats que ajudaran a conèixer el seu procés de creació.

El pas del temps o les identitats canviants, entre altres, són temes centrals en la mostra. Aquesta és la primera vegada que es fa un recull de tota l’obra de la trajectòria de l’artista i la primera vegada que se n’exposen les fases prèvies.

L’exposició es complementa amb la publicació del catàleg. Un document que recull les obres que es poden contemplar i que, alhora, s’acompanyen de textos redactats per l’artista que l’ajuden a explicar la seva trajectòria personal i vital.

tracking