La Unesco aprova el projecte de voluntariat del comú a la vall del Madriu

Les bordes de Ràmio

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unesco ha aprovat el projecte de voluntariat El patrimoni mundial andorrà en mans dels joves, impulsat pel comú d’Escaldes, segons va informar la corporació. La proposta va ser escollida entre les 76 incloses per l’organisme en la campanya anual Construir el futur, que té com a denominador comú “estimular el voluntariat entre els joves de 18 a 30 anys”, va indicar el comú.

El projecte permetrà donar a conèixer l’impacte del canvi climàtic sobre la vall del Madriu-Perafita-Claror a través d’una estada de quinze dies d’un grup de joves internacionals i d’Andorra. Els participants prendran part en un taller formatiu i pràctic sobre pedra seca, treballaran en la identificació de les espècies en flora i fauna de la vall més vulnerables al canvi climàtic i, finalment, realitzaran unes píndoles informatives que donin a conèixer la vall.

El comú recorda que només deu voluntaris podran formar part del projecte i informen que de moment el comú ja ha rebut cinc candidatures de voluntaris internacionals arribats del Turkmenistan, França, Itàlia, Gàmbia i Nova York. Així, en els propers dies la corporació posarà en marxa una campanya d’informació sobre el voluntariat perquè els interessats del país s’hi puguin inscriure.

tracking