rEPORTATGE

Videoclip pel planeta

Els alumnes del cor rock d’Encamp han fet un rodatge per denunciar la situació en què es troba el planeta pel canvi climàtic.

Els participats al videoclip.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes del Cor de Rock d’Encamp de l’Escola andorrana han rodat el videoclip de la cançó I Want to Sing sota la direcció d’Hèctor Romance. La cançó es va estrenar diumenge 4 de desembre en el concert Nadal amb passió de la Fundació ONCA a l’Auditori Nacional.

Els directors del cor, Jordi Porta i Gil Blasi, pretenen amb aquesta cançó denunciar la situació crítica en la qual es troba el món per la creixent contaminació i pel canvi climàtic. A més, les tensions entre països i les guerres amenacen cada cop més la pau mundial.

La gravació d’àudio s’ha realitzat a l’estudi Ivolution Studios & Live, de Marc Mas, per on han passat els més de 60 alumnes del Cor de Rock d’Encamp, la banda de rock formada per Marc Mas (bateria), Amador Ramos (baix) i Gil Blasi (teclat), i un quartet de corda de l’ONCA, amb Àlex Arajol (violí), Elias Porter (violí), Sílvia Garcia (viola) i Mireia Planas (violoncel).

Les localitzacions per al rodatge han estat al bosc de Beixalís, a la mina de Llorts i a l’antiga caserna militar de Castellciutat.

L’enregistrament final tindrà lloc al port de Cabús a final d’abril. La preestrena del videoclip a Andorra està prevista cap a final del mes de maig. La intenció és promocionar-lo en els principals festivals de cinema internacionals. I Want to Sing és una cançó interpretada per Regina Spektor, publicada a l’àlbum 11:11 l’any 2001.

Per als alumnes del Cor de Rock representa una nova experiència educativa, ja que tenen l’oportunitat de viure de manera professional cada etapa del procés: càstings de cant, d’expressió i de ball, coreografies, acting davant de càmera, maquillatge, vestuari...

La sinopsi del videoclip tracta que en un futur no gaire llunyà la contaminació i la destrucció de les guerres posen en perill la supervivència dels éssers humans i del planeta. Un grup de rebels iniciarà una revolució per intentar capgirar el destí de la humanitat.

tracking