Estimem Arinsal guanya uns 90 associats en tres setmanes

La recollida de signatures s’estanca en poc més de 2.000

Darrera reunió de poble organitzada pel grup.ESTIMEM ARINSAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Estimem Arinsal, la plataforma de veïns del quart que va néixer fa uns mesos per demanar que es replantegi el projecte de construcció d’un complex residencial al centre del poble, ha sumat una norantena d’associats en les últimes tres setmanes. Segons van informar fonts del grup, el dia de la darrera reunió de poble organitzada per la plataforma, el 29 de març d’aquest any, 270 persones s’havien adherit a Estimem Arinsal, mentre que ara en són unes 360. D’altra banda, la recollida de signatures al portal Change.org que la plataforma va posar en marxa ha sumat fins ara poc més de 2.000 persones.

La corporació ha reiterat múltiples vegades que el projecte està en una fase molt inicial, ja que el pla parcial encara no ha estat aprovat amb caràcter definitiu. A més, ha recalcat que, en qualsevol cas, s’haurà d’adaptar als canvis que es faran properament al pla d’ordenació i urbanisme parroquial (POUP) per limitar el creixement de la construcció d’acord amb els estudis de capacitat de càrrega màxima. Això vol dir que el projecte, si tirés endavant, no podrà superar el topall d’edificabilitat permès a la zona.

La setmana vinent acabarà el termini de què disposa el promotor per tornar a entrar una nova sol·licitud perquè s’aprovi el pla parcial. L’impulsor del projecte hi haurà de fer les correccions escaients abans no sigui aprovat pel comú.

tracking