Andoflora comptarà amb 25 estands i unes vint activitats

La 29a edició de la fira se celebrarà entre el 19 i el 21 de maig

La nova edició d'Andoflora es va presentar ahir.COMÚ DE LA MASSANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 29 edició d’Andoflora se celebrarà del 19 al 21 de maig a la plaça de les Fontetes i comptarà amb vint-i-cinc estands i més d’una vintena d’activitats, segons va informar ahir la cònsol major, Olga Molné, en roda de premsa. Als estands els visitants podran trobar flors, plantes i estris de jardineria, així com joies o teixits inspirats en la vegetació i productes artesanals i de cosmètica natural. L’obertura de la fira serà a càrrec dels escolars de la Massana i la inauguració serà a les onze del matí amb parlaments i un espectacle de Líquid Dansa.

A partir d’aquí es donarà el tret de sortida a tres dies plens d’activitats. “Són tres dècades de treball constant per mantenir aquest esdeveniment que, sens dubte, s’ha convertit en una cita ineludible dels amants de les plantes i la jardineria, però també de les persones que tenen ganes de passar una bona estona, amb els tallers i activitats que s’organitzen”, va afirmar ahir la cònsol major, Olga Molné.

En unes declaracions recollides pel comú en una nota de premsa, el conseller de Cultura, Guillem Forné, va explicar que “la participació ciutadana és el puntal d’Andoflora i per això aquest any encara ho hem volgut reforçar més, ja que comptem amb setze col·laboradors i amb activitats per afavorir la implicació del públic”. Forné va fer especial menció al Punt 400, a l’Esplai i a la gent gran de la Massana, que aportaran tota la seva creativitat al mercat.

Una de les novetats d’aquest any és el concurs d’art al carrer, a càrrec de la Capsa. Els participants hauran de recollir un bloc de dibuix a la biblioteca comunal Antoni Morell. A partir d’aquí podran mostrar la seva creativitat.

tracking